Kedves Jegyespár!

Csókáné Kalmár Anita vagyok, esküvőszervező. 1990-ben születtem és már kislánykorom óta az esküvők nagy szerelmese vagyok. Melyik kislány az, aki nem álmodta még meg a saját álom esküvőjét? Boldog ember vagyok, aki azt csinálhatja, amit szeret.
Nekem is volt már szerencsém átélni azt a csodálatos, álomszerű pillanatot, amire most ti is készültök. 2015-ben kötöttük össze életünket a férjemmel, így személyesen is megtapasztaltam mindazokat, amiket most ti készültök átélni.
Hatalmas megtiszteltetésként éltem meg, hogy a saját násznépünkből az esküvőnk után kért fel több pár, hogy az ő esküvőjüket is bonyolítsam le.
Tudom, hogy milyen jó, ha van esküvőszervező. Tudom, hogy az esküvőtök megszervezése mennyi izgalommal, kihívással és mennyi idegeskedéssel jár, de ez mind – mind természetes. A kölcsönös szimpátia a pár és az esküvőszervező között elengedhetetlen! Fontos, hogy bízzatok bennem, amiért minden tőlem telhetőt meg fogok tenni, hiszen a cél közös, mégpedig az, hogy az álmaitok esküvőjét valósítsuk meg.
Részt vettem a Prestige Oktatási Stúdió képzésén, melyen maga Rátkai Tímea is tartott eladásokat. Így megismerhettem az általa szervezett esküvőket. Sok tapasztalatot osztott meg velünk, amit kamatoztathatok a továbbiakban. Nagyon sok érdekes és izgalmas dolgot mondott el az előadásai során. Érdekes, hogy mennyi váratlan dolog adódhat egy nap alatt, de ebből is csak ihletett merítek és ez is csak arra sarkal, hogy minden apró részletre oda kell figyelni. Ez bizonyítja azt, hogy nem szabad félvállról venni a Nagy Nap megszervezését.
Van továbbá Marketing – és Reklámügyintéző képesítésem is.
Ha a fentiek alapján még nem győztelek meg titeket, akkor engedjétek meg, hogy elmondjam nekem ez nem csak munka, nekem ez az álmom. Minden esküvő egy varázslat, egy gyönyörű tündérmese, mely rólatok és az egymás iránt való szerelmetekről szól. Hatalmas megtiszteltetés és felelősség, amikor felkér a pár a megszervezésére. A találkozás első pillanatától, a közös tervezés időszakán át, az izgalmas várakozásokon felül, a legapróbb részletek finomításáig. Majd pedig a Nagy Nap, ami teljesen személyre szabott, egyedi és megismételhetetlen, mert minden elemében, olyan amilyennek ti megálmodtátok. Jó magam pedig a háttérből meghatódva lehetek részese életetek egy fontos állomásának. Számomra ez csodálatos, és emiatt választottam ezt hivatást.