Ez egy 8 lépéses lépcső, mely a következőkből áll:

 

 

Ez hogy is zajlik?
Mindenek előtt szükséges egy személyes találkozó (max. 90 perc). Itt megismerjük egymást, át beszéljük mik az elvárásaitok, elképzeléseitek
majd 3-5 napon belül készítek egy egyedi árajánlatot, ahol több szolgáltatok is felsorolok, így nagyobb lesz az esélye a megfelelőt kiválasztani.
minden szolgáltatótól kapni fogtok referenciaanyagot
A következő lépés a szerződéskötés. Lényegében ez az írásos formája a megbízásnak, ezután már következhet is a munka, a szolgáltatok lefoglalása, akik igazodnak az igényeitekhez es nem utolsó sorban, a pénztárcátokhoz is.

Mi mindenre van szükség egy esküvőn?

Az esküvőszervezés során szükség lesz a kiválasztott helyszín közös bejárására, ahol megbeszéljük mi, mikor és hol fog történni illetve pontosítjuk a részleteket, ha szükséges, akkor folyamatos egyeztetés mellett.

Ha mindent lefixálunk, akkor véglegesítjük a forgatókönyvet, amit szétküldök a választott szolgáltatok között. Az esküvő hetén folyamatos kapcsolatban leszek a szolgáltatokkal és egyeztetünk, hogy az előkészületek során, valamint a nagy napon is minden a lehető legtökéletesebben menjen.

Mikor érdemes kezdeni?

Ez nyílván sok mindentől függ, de mindenképp javaslom a tervezett időpont előtt legalább 6 hónappal elkezdeni az előkészületeket, de az sem irreális, ha valaki 1-1,5 évet szán erre.
Ugyanis, minél több időnk van, annál több a lehetőségünk is válogatni a szolgáltatok között. Gyakori, hogy egy jó szolgáltató akár évekkel előre is le lehet foglalva.